Despre Noi

Cunoaște echipa din spatele isoLEX, ideea de la care a pornit acesta, nevoia căreia îi oferă răspuns și ce a însemnat pentru noi dezvoltarea.
Nu putem cuprinde în doar câteva cuvinte ceea ce suntem și lucrurile în care credem. Rămâne să ne întâlnim personal.
Ștefan Ștefan

Ștefan

- Head of law

Cu o experiență de peste 15 ani în profesia de avocatură, Moțec Ștefan, avocatul titular al MOȚEC ȘTEFAN – Cabinet de avocat, a acumulat de-a lungul timpului și o experiență managerială care a stat la baza dezvoltării cabinetului de avocatură pe care-l coordonează, în prezent acesta fiind format din 16 persoane (avocați, avocați stagiari și personal auxiliar), având astfel capacitatea profesională, umană și materială de a presta servicii juridice în cele mai diverse domenii, în special persoanelor juridice – române și străine. În acest context, ca o măsură de optimizare și profesionalizare a activității complexe a cabinetului de avocatură, în cadrul acestuia a fost implementat un sistem informatic de tip CRM pentru coordonarea și organizarea activității profesionale colective, respectiv isoLEX, un soft dedicat activității colective din cadrul societăților de avocatură.

Abel Abel

Abel

- Head of Programmers

Având o bogată experiență acumulată în numerosele proiecte, atât în calitate de programator, dar și manager pentru companii din SUA, contribuie acum la dezvoltarea și maturizarea soft-ului din România, un domeniu care încă este deficitar. Lansarea noii platforme isoLEX este proiectul perfect, unde își poate folosi la maxim bogatele cunostințe, fiind motivat de utilitatea și necesitatea de organizare și structurare informațională a caselor de avocatură.

Filip Filip

Filip

Business Analyst
Cristi Cristi

Cristi

isoLEX Programmer
Madalin Madalin

Madalin

isoLEX Programmer
Andrei Andrei

Andrei

isoLEX Programmer
Florin Florin

Florin

isoLEX Programmer
Erika Erika

Erika

isoLEX Programmer
Mihaela Mihaela

Mihaela

Accounting & Billing
Tibi Tibi

Tibi

isoLEX Programmer
Sorin Sorin

Sorin

isoLEX Programmer
Andreea Andreea

Andreea

isoLEX Tester
Robert Robert

Robert

isoLEX Programmer

isoLEX a pornit de la:

Nevoie - trebuia organizată într-un mod eficient munca unei echipe formată din mai multe persoane;

Dezamăgire - am încercat un produs deja existent pe piață, care a sfârșit prin a dezamăgi;

Lipsă - pe piață neexistând softuri pentru activitatea cabinetelor de avocatură care să fie peste nivelul celui deja
experimentat;

Ambiție - după îndelungi căutări, negăsind un soft potrivit nevoilor noastre, am început să dezvoltăm unul.

isoLEX a continuat cu:

Echipă de lucru - s-a încheiat un parteneriat între un cabinet de avocatură și o firmă de programare;

Un caiet de sarcini - încă de la început s-a știut ce se dorește, ceea ce a condus la întocmirea unui „caiet de sarcini” care să stea la baza unei activități de programare organizată;

Multă muncă - peste doi ani de zile o echipă mixtă formată din programatori și avocați au muncit pentru a crea aplicația atât de utilă care nu se găsea pe piață;

Și iar muncă - constând în testări, modificări și optimizări pentru a se ajunge la un software matur și pentru ca, în prezent, isoLEX să poată fi oferit și altora, care să profite din plin de toate funcțiile și beneficiile acestuia.

Denumirea isoLEX nu este, ca nimic altceva din acest soft, întâmplătoare; pentru că ideea acestui software a luat naștere în contextul dorinței implementării sistemului de calitate ISO 9001:2008 într-un cabinet de avocatură, la dezvoltarea acestuia s-a avut în vedere și compatibilitatea acestuia cu rigorile sistemului de management al calității ISO 9001:2008 într-un cabinet sau o societate de avocatură.

Cui se adresează isoLEX?

1. marilor case de avocatură, împărțite de departamente, nivele de conducere și responsabilitate, și care sunt alcătuite din zeci (sau chiar sute) de persoane,

2. societăților civile de avocatură, compuse din mai multe persoane (asociați, colaboratori, personal auxiliar),

3. departamentelor juridice ale instituțiilor publice,

4. departamentelor juridice ale marilor companii,

5. cabinetelor de avocatură asociate sau grupate, care deși au un număr mai mic de persoane, lucrează într-un mod
coordonat și organizat, transferându-și anumite dosare și proiecte asupra cărora lucrează împreună,

6. cabinetelor individuale de avocatură, care însă au în componență fie personal auxiliar salarizat, fie avocați colaboratori, care lucrează împreună pentru anumiți clienți și/sau anumite dosare și proiecte.

Fii mereu conectat la noutățile isoLEX. Abonează-te la newsletter și nu vei pierde nicio informație care te-ar putea interesa.