Noutăți

<< Inapoi

Conferința Dreptul Afacerilor - Ediția a XII-a

15 Aprilie 2016


Conferința Dreptul Afacerilor - Ediția a XII-a

DREPT SOCIETAR, DREPT FISCAL ȘI INSOLVENȚA
Universitatea din Bucureşti, Facultatea de Drept, Aula Magna
20 – 21 mai 2016
Acreditări INPPA și INPPI în curs de confirmare / Camera Consultanților Fiscali - ore profesionale

ISTORIA CONFERINȚEI

Prima ediţie a Conferinţei Dreptul Afacerilor a avut loc în anul 2005. De la acea primă ediţie, SCA Piperea şi Asociaţii a organizat anual conferinţa alături de partenerul tradiţional Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, cererea de informaţii fiind extrem de ridicată în domeniul dreptului societar, al procedurii insolvenţei şi al dreptului fiscal. Începând cu anul 2009, ediţiile conferinţelor au fost, în parte, dedicate noilor coduri (civil şi procedură civilă) care au marcat şi continuă să marcheze în mod semnificativ domeniul dreptului afacerilor.

Cea de-a X-a ediție a fost dedicată unor teme nesupuse atenţiei mediului juridic, centrate pe aspectele de noutate generate de intrarea în vigoare a noilor coduri (civile şi penale) în dreptul societar şi în dreptul insolvenţei şi a avut onoarea de a fi organizată de Editura C.H. Beck în parteneriat cu Universitatea Bucureşti, Facultatea de Drept cu participarea asociaţiei Henri Capitant, una dintre cele mai prestigioase ONG-uri din mediul juridic internaţional.

Ediţia XI-a - Insolvenţa pe aripi de vânt a fost în consonanţă cu schimbările legislative survenite în practica judiciară din ultimul timp, care a depăşit de mult graniţele insolvenţei, trecând în „zonele” concurenţei, protecţiei consumatorilor şi chiar ale penalului.

Anul acesta, Conferinţa Dreptul Afacerilor 2016 - Dreptul societar, dreptul fiscal și insolvența - va avea în centrul dezbaterilor aspectele de noutate din viaţa societăţilor care sunt confruntate, şi anul acesta cu o nouă modificare masivă a legislaţiei, de data aceasta cea din domeniul fiscal – intrarea în vigoare la 1 ianuarie 2016 a Noului Cod fisca și a Noului Cod de procedură fiscală.

Organizată în mod tradiţional în parteneriat cu Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, Conferinţa Dreptul Afacerilor 2016 va avea plăcerea de a găzdui ca lectori reputaţi specialişti, cadre didactice şi practicieni în Dreptul Afacerilor (judecători, avocaţi, practicieni în insolvenţă, specialişti bancari) atât din Bucureşti, cât şi din țară.

________________________

http://dreptulafacerilor.beck.ro/

ÎNREGISTREAZĂ-TE AICI și trimite la adresa de contact

EARLY BIRD - REDUCERE DE 10% PÂNĂ PE 30 APRILIE

În prețul conferinței, participanții vor beneficia, timp de două luni, de acces la Modulul Standard disponibil în Legalis, precum și de o reducere până la 110 euro pentru primul an de licență isoLEX (codul promo se găsește la standul isoLEX).Formular-de-participare-confetinta-Dreptul-Afacerilor-2016-1.doc
Fii mereu conectat la noutățile isoLEX. Abonează-te la newsletter și nu vei pierde nicio informație care te-ar putea interesa.