Noutăți

<< Inapoi

isoLEX - audit pentru avocați

9 Martie 2015


isoLEX - audit pentru avocați

 

isoLEX – audit

 

Pentru că dorim să excelăm și pentru că am fost apreciați ca fiind o echipă ce inovează (distincție acordată de Camera de Comerț și Industrie a Timișoarei), coroborat cu faptul că soluția propusă de noi nu se rezumă doar la existența unui cod scris de o echipă de programatori, ci îmbină un sistem bine pus la punct ce cuprinde administrarea clienților și a dosarelor, a orelor efectiv lucrate de întreaga echipă și a statisticilor active, dar și a tuturor aspectelor ce țin de latura financiară, echipa noastră a inițiat un nou sub-proiect isoLEX ce vizează modalitatea de implementare cu eficiență și rigurozitate a tuturor elementelor ce compun sistemul isoLEX.

 

Prin urmare, licența achiziționată de fiecare client va fi însoțită în cel mai scurt timp și de un audit isoLEX. În acest sens, experții isoLEX vor putea oferi o analiză a ratei de eficientizare a implementării sistemului deja utilizat și vor identifica zonele în care este necesară o îmbunătățire a modului de lucru în activitatea echipei de avocați.

 

În scurt timp, pentru avocați, … audit isoLEX! 

 

 

Pentru mai multe informații (încă neaccesibile publicului larg), vă stăm la dispoziție fie telefonic, fie prin e-mail.Diploma de Merit CCIAT-isoLEX.pdf
Fii mereu conectat la noutățile isoLEX. Abonează-te la newsletter și nu vei pierde nicio informație care te-ar putea interesa.