Noutăți

<< Inapoi

isoLEX premiată la Gala Juridice (ianuarie 2016)

26 Ianuarie 2016


isoLEX premiată la Gala Juridice (ianuarie 2016)

Organizată de Societatea de Științe Juridice, Gala Juridice a fost și în acest an un eveniment deosebit, ce a beneficiat, pe lângă de o prezență a numeroase personalități din lumea juridică din România și de un moment deosebit în care au fost decernate numeroase diplome de recunoștință și apreciere.

În incinta CCIR Business Center, în spectaculoasa Aula Candelabrelor, isoLEX a beneficiat de aprecierea și de aplauzele numeroșilor avocați, judecători și distinși juriști.

Anual, Societatea de Științe Juridice oferă distincții personalităților, dar și companiilor, care se remarcă prin activitatea lor în mediul juridic românesc. Printre personalitățile cărora le-au fost decernate diplome de excelență la GALA JURIDICE 2016 s-au numărat autori reputați precum Corneliu Bârsan, Viorel Mihai Ciobanu și Stanciu Cărpenaru. Diplome de apreciere au mai fost acordate decanului Facultății de Drept din cadrul Universității București, Conf. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias, pentru contribuţii în ce priveşte învăţământul juridic, dar și av. dr. Gheorghe Florea, Președintele U.N.B.R., pentru contribuţii în domeniul politicii profesionale în profesia de avocat. Ne bucurăm și mulțumim Societății de Științe Juridice pentru aprecierile primite și deopotrivă pentru colaborarea fructuoasă.

Fii mereu conectat la noutățile isoLEX. Abonează-te la newsletter și nu vei pierde nicio informație care te-ar putea interesa.