Clienți

PARTE DIN EchipeLE care au ales isoLEX

   

"Pledoaria" noastră: gândim, organizăm şi în final îmbrăţişăm legea pentru a putea exista şi a ne putea identifica în cadrul societăţii. Ne place să ne definim prin soluţii legale creative şi consecvente, pe care le remitem fiecăruia dintre clienţii noştri.

Casa noastra de avocatura se bazeaza pe un angajament de a asigura servicii de calitate pentru clientii nostri. Experienta noastra in afaceri si legea ne-au demonstrat necesitatea de a asculta clientii si de a intelege nevoile lor, iar angajamentul luat fata de client este coloana vertebrala a casei noastre de avocatura.

 

Principiile noastre esentiale sunt legate de mentinerea unui inalt nivel profesional garantat prin preocuparea continua a echipei de avocati pentru cunoasterea si intelegerea noutatilor legale, atentia acordata detaliilor care intervin in plan international si european, analiza eficienta a fiecarei spete si abordarea fructuoasa a colaborarilor intre departamentele noastre cu diferite specializari. 

 

   

Oferim reprezentanta si asistenta pentru societatile mici si mijloci si pentru persoanele fizice. Credem in inovare, bun simt, eficienta si in primul rand incredere!

  

   

Increderea ca avocatul stie ce trebuie sa faca, are forta sa faca ceea ce trebuie si face ceea ce trebuie, este primul lucru pe care il cauta un client la un avocat. Imbinam rigoarea firmelor alcatuite din sute de avocati cu atmosfera prietenoasa oferita de cabinetele individuale,apropiindu-ne de client si incercand astfel sa intelegem mai bine asteptarile acestuia.

    

   

 

Moțec Ștefan – Cabinet de avocat prestează servicii juridice cu preponderenţă în materie comercială şi cu prioritate persoanelor juridice străine, având experienţă consolidată în sfera activităţii comerciale, adaptată nevoilor specifice societăţilor comerciale, române şi străine. 

 

SCPA “Hirsch Marinescu & Partners” oferă servicii de consultanță în varii și complexe aspecte juridice. Încă de la înființare, societatea noastră de avocatură a devenit cunoscută în domeniul Energiei și a Resurselor Verzi, dar și în cel al Dreptului Muncii. În afară de acestea, oferim servicii care acoperă Dreptul Comercial și Corporate, Energie, Mediu, Real Estate, Drept Administrativ, Drept Civil, Fuziuni și Achiziții, Litigii.

 

   

Bortoș Law este un birou de avocatură din Cluj, specializat în Dreptul afacerilor, Asigurări și Litigii. Serviciile noastre sunt diferențiate în trei categorii: Consultanță, Litigii și Suport.

 

 

Fiecare caz este o provocare. Pentru că noi, avocaţii “Piperea şi Asociaţii”, demonstrăm, nu aproximăm. Acţionăm, mişcăm oameni şi lucruri, idei şi concepte, oferim soluţii — într-un cuvânt inovăm.

“Piperea şi Asociaţii” şi-a început activitatea în anul 1998, iar în 2005 am devenit Societate Civilă Profesională de Avocaţi. Principiile ce ne-au reunit la acea vreme, au fost păstrate. Apoi ne-au întărit. Astăzi suntem una dintre cele mai puternice echipe de litiganţi de pe piaţă. Suntem puternici pentru că ne respectăm.

  

și alții... 

 

Fii mereu conectat la noutățile isoLEX. Abonează-te la newsletter și nu vei pierde nicio informație care te-ar putea interesa.