Termeni și Condiții

Prevederi legale

isoLEX® este proprietatea Integrated Business Center S.R.L.

Folosirea acestui site reprezintă un acord pentru respectarea termenilor și condițiilor de utilizare care guvernează relația dintre utilizator și Integrated Business Center S.R.L. în raport cu acest site. Daca nu sunteți de acord sau nu acceptați condițiile de utilizare a acestui site, vă rugam să părăsiți site-ul.

Limitarea răspunderii

Integrated Business Center S.R.L. va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în site-ul nostru și noi vom încerca să corectăm erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Cu toate acestea, Integrated Business Center S.R.L. nu este responsabil pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate. În mod expres, sunteți de acord că Integrated Business Center S.R.L. nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanță majoră sau incidentale, incluzând, dar fără a se limita însă la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea informațiilor de pe acest site sau orice alt aspect relaționat acestui site. Conținutul acestui site are caracter informativ și nu reprezintă un mijloc de reclamă, neputând fi interpretat drept o ofertă de a contracta anumite servicii legale.

Utilizarea acestui site și toate informațiile conținute, descărcate sau accesate de pe acest site sunt puse la dispoziție fără garanții de orice fel și fără a se urmări un anumit scop sau încălcarea drepturilor unei a treia părți. Integrated Business Center S.R.L. nu va fi responsabil pentru nici o problemă sau o disfuncționalitate a rețelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricărui alt element ce poate cauza stricăciuni computerelor personale ca rezultat al utilizării acestui site.

Integrated Business Center S.R.L. își rezerva dreptul să modifice și să interzică accesul sau să oprească temporar sau permanent orice parte a acestui site sau orice informație conținută în acesta, fără asumarea responsabilității de a notifica utilizatorii. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe acest site.

Vizitatorii acestui site acceptă şi sunt de acord să folosească informațiile pe propriul lor risc, precizând că nu aveți dreptul să distribuiți, să publicați, să licențiați sau să vindeți în scop comercial informațiile sau serviciile oferite. Sub niciun motiv, Integrated Business Center S.R.L. nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte, cauzate de utilizarea acestui site.

Aceste informații: (i) au doar un caracter general și nu sunt destinate să abordeze circumstanțe specifice ale nici unei persoane sau entități; (ii) nu sunt obligatoriu exhaustive, exacte sau actualizate; (iii) uneori fac trimitere la site-uri externe asupra cărora Integrated Business Center S.R.L. nu exercită nici un control şi pentru care nu ne asumăm nici o responsabilitate; (iv) nu constituie bază juridică în cazul unei reclamații (dacă aveți nevoie de consiliere într-un anumit domeniu).

Vă rugăm să luaţi la cunoștință că Integrated Business Center S.R.L. nu garantează şi nu va garanta faptul că un document disponibil on-line reproduce exact un text adoptat în mod oficial.

Accesul membrilor

Utilizarea anumitor servicii oferite prin intermediul acest site impune deschiderea unui cont de utilizator. Astfel, trebuie sa parcurgeți procesul de înregistrare, oferindu-ne informații actuale, complete și exacte solicitate în formularul de înregistrare în cauză. De asemenea, se va solicita o parola și un nume de utilizator ca o condiție pentru deschiderea contului. Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității asupra informațiilor de cont și parolei pentru toate activitățile care se desfășoară în cadrul contului dumneavoastră. Prin înregistrarea contului pe site sunteți de acord să notificați imediat reprezentanții Integrated Business Center S.R.L. cu privire la orice utilizare neautorizata a contului dumneavoastră sau orice alta violare a securității.

 

Mai multe vă rugăm să găsiți pe pagina de support a isolex (support.isolex.ro).

Vă mulțumim pentru atenția acordată și vă dorim o zi frumoasă!

 

Fii mereu conectat la noutățile isoLEX. Abonează-te la newsletter și nu vei pierde nicio informație care te-ar putea interesa.